11/1/13

Ενα και να καιει!


Φιλοι του BET PROFESSIONALS καλημερα!

Χαλαρα περασε το φτωχο μεσοβδομαδο κουπονι και απο σημερα εχουμε στα χερια μας το νεο το οποιο ειναι μεγαλυτερο αλλα κρυβει πολλες παγιδες.
Οι ανακαταταξεις στις ομαδες λογω μεταγραφων πολλες πραγμα που σημαινει οτι καποιες απο αυτες θα τις δουμε να μεταμορφωνονται αλλες προς το καλυτερο και αλλες προς το χειροτερο.
Ειδικα στην Αγγλια τετοια εποχη γινεται χαμος και ομαδες αλλαζουν σε μια μερα ελεω προσθαφαιρεσεων στα ροστερ τους,γι αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ και οχι ανοιγματα μεχρι να στρωσει η κατασταση και να δουμε 1-2 παιχνιδια στα πρωταθληματα μετα τια αλλαγες.
Στα του οικου μας τωρα,νιωθουμε την αναγκη να σας ευχαριστησουμε για την μεγαλη συμμετοχη σας στα ΠΡΙΒΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ μας τα οποια στεκονται στο υψος τους και σας βγαζουν ασπροπροσωπους οπως μας λετε στην επικοινωνια που εχουμε.
Συντομα θα προβουμε σε καποιες αλλαγες στον τροπο που θα επιλεγουμε αλλα και θα παρεχουμε τα προγνωστικα αυτα και θα ενημερωθειτε μεσω e-mail αλλα και απο εδω.
Την τελευταια φορα λαβαμε απο εσας πανω απο 200 email κατι το οποιο δεν το περιμενε κανεις μας αλλα και πολλα συγχαρητηρια και ευχαριστω μετα το 3/3 τις προαλλες πραγμα που δειχνει οτι οι φιλοι του BET PROFESSIONALS δεν ειναι αγνωμονες :)
Για σημερα ηδη εχουν αποσταλει τα προγνωστικα μας σε ολους.Οσοι μαθαινετε τωρα για την υπαρξη τους και θελετε να τα λαμβανετε και εσεις στειλτε μας τωρα στο diaylos@hotmail.com και σε λιγη ωρα θα σας τα στειλουμε με απαντητικο mail!
Το BET PROFESSIONALS ομως δεν ειναι μονο τα ΠΡΙΒΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ αλλα κυριως ειναι το σαιτ μας.
Εδω θα συνεισουμε να δινουμε σχεδον καθημερινα τις προβλεψεις οπως θα κανω και σημερα.

Στην Ισπανια αναμετρονται αποψε ΑΤΛ.ΜΠΙΛΜΠΑΟ και ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ.
Οι μπουκ χριζουν φαβορι τους γηπεδουχους του 1.80! Αν ειναι δυνατον!
Μια ομαδα με ηθικο υπο του μηδενος,χωρις καμια συνοχη απεναντι σε μια ομαδα που παιζει ωραιο και επιθετικο ποδοσφαιρο,τα παει περιφημα φετος και μετραει ενα σερι 3 νικων,και ο ασσος 1.80...ΟΧΙ ευχαριστω και αςνικησει η Μπιλμπαο που δεν το βλεπω.
Αν ηταν μοιρασμενο το σετ θα πηγαινα πασο αλλα με διπλο κοντα στο 3.80 βουταω στα βαθια γνωριζοντας τους κινδυνους.

Διπλο λοιπον για την ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ και καλυψη στο Χ (1.80) για οσους δεν τολμουν να το παιξουν καρφωτο.
Μεσα ειναι και το οβερ του 1.70 το οποιο περισσοτερο το βασιζω στους φιλοξενουμενους.

Αρα για σημερα ενα και καλο απο εδω...


  • ΑΤΛ.ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ          2         3.65
                                                            2X        1.80

                                                            OVER     1.70


Kαλη επιτυχια και καλα να περασετε οτι και αν κανετε...