23/2/13

Οκτω προτασεις με μεσο ορο αποδοσης 3.10!


Kαλημερα και καλο ΣΚ να εχουμε!

Για το τι εγινε μεσοβδομαδα στο Τσαμπιονς Λιγκ και στο Γιουροπα τωρα τι να γραψω εγω αφου ολοι ειδατε τι εγινε.
Κοσμος και κοσμακης καταστραφηκε αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σκεψεις εκανε ολος αυτος ο κοσμος οταν πονταρε τα ωραια του λεφτα σε ασσους οπως της Ρεαλ και διπλα οπως αυτα της Μπαρτσελονα.
Φυσικα και σπασανε και ολοι μετα εκλαιγαν γιατι λεει δεν επιξε η Μπαρτσα και τι ποδοσφαιρο ειναι αυτο και αλλα τετοια ωραια μελοδραματα ειχαμε.
Εμεις την ωρα που ολοι κλαιγανε γελαγαμε γιατι ειχαμε δωσει και πονταρει φυσικα στο 1Χ της Μιλαν και αν μετανιωνουμε για κατι ειναι που φοβηθηκαμε και δεν πονταραμε στο ξερο ασσο να τα παρουμε χοντρα.Δεν πειραζει ομως,σε μια μερα που ολοι χανουν ειναι σημαντικο εσυ στο τελος της να χαμογελας...

Στο Γιουροπα δεν ασχοληθηκαμε καθολου γιατι περιμεναμε οτι θα γινει το ελα να δεις και ετσι εγινε αφου τα φαβορι εσπαγαν το ενα μετα το αλλο με τις αναλογες συνεπειες...

Στα σημερινα τωρα over δεν θα δωσω,το εκανε ο Χημικος πριν απο μενα,εγω θα ασχοληθω με τεσσερα ματς τα οποια και σας παρουσιαζω ευθυς αμεσως!

Ξεκιναμε λοιπον με το διπλο της Νοτιγχαμ στο ματς με την Τσαρλτον.
Η πρωτη ειναι σαφως σε καλυτερη μοιρα και σχετικα ηρεμη η δευτερη καιγεται για βαθμους για να προλαβει τα πλει-οφ και ειναι σε πολυ καλο φεγγαρι.
Η Τσαρλτον αποδιδει καλυτερα στα εκτος δεν το ψαχνω παραπανω διπλο του 2.85

Επομενο σημειο το διπλο της σε δαιμονιωδη φορμα τον τελευταιο καιρο Σεντ Ετιεν στο ματς με την Νανσι.Εδω δεν χρειαζονται πολλες αναλυσεις καθως η διαφορα τον δυο ομαδων ειναι πολυ μεγαλη και λογικα το διπλο του 2.10.

Απο Ισπανια ερχεται η τριτη προταση μας και συγκεκριμενα το διπλο της Βαλενθια στο ματς με την Σαραγοσα.Ειναι δυσκολο σημειο αλλα πιστευω οτι η Βαλενθια μπορει σημερα να συνεχισει την καλη πορεια.
Το διπλο στο 2.25

Τεταρτο και τελευταιο ενα σημειο του 5.20. Ο λογος για το διπλο της Πρεστον στο παιχνιδι με την πρωτοπορο Σουιντον!
Στο εσωτερικο της γηπεδουχου χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα.Πολλα τα ανοιχτα μετωπα,εριδες,τσακωμοι και ο χαμος συνεχιστηκε και αυτη την εβδομαδα.
Πονταρουμε στην αναμπουμπουλα καθως και στην ηρεμια που επικρατει στο στρατοπεδο της Πρεστον μετα την αλλαγη προπονητη,διπλο λοιπον και εδω.

TΣΑΡΛΤΟΝ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ                    2                     2.85

ΝΑΝΣΙ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ                          2                     2.10

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ                     2                     2.25

ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΠΡΕΣΤΟΝ                      2                     5.20


Σημερα θα σας προτεινουμε και καποια τεραστια σημεια τα οποια μπορειτε να τα βαλετε σε συστημα η να τα χρησιμοποιησετε οπως εσεις θελετε..
επιγραμματικα λοιπον...


ΑΡΣΕΝΑΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ            2 / Χ2          9.00     3.50

ΚΠΡ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ.Γ                  1 / 1Χ          5.80     2.45

ΞΑΝΘΗ – ΒΕΡΟΙΑ                         2                 3.95

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ               2 / Χ2          7.50     2.65
 
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΡΕΑΛ Μ.             1 / 1Χ          7.50     3.00


Πολυ δυσκολα σημεια αλλα ολα εχουν τις πιθανοτητες τους για διαφορετικους λογους το καθενα.
Η Αρσεναλ ενα ματσο χαλια η Βιλλα ισως βρει την ευκαιρια,Κπρ απεγνωσμενη η Μαντσεστερ ειναι ανετη και σχεδον αδιαφορη και εχει και της ρεβανς με την Ρεαν εν οψει.Ολοι παιζουν Ξανθη αλλα για Ελληνικο πρωταθλημα μιλαμε,η Βεροια χρειαζεται βαθμους..λες...:)
Σιγα την ομαδα(Μπραγκα) για να πληρωνει τοσο χαμηλα ο ασσος,παω με την πολυ καλη στα εκτος Γκιμαραες,αξιζει...
Τελος η Ρεαλ ειναι εκτος τιτλου και εχει την εβδομαδα που ερχεται επαναληπτικο κυπελλου με την Μπαρτσελον και ακολουθει Μαντσεστερ!

Ολα λοιπον εχουν καποια λογικη βαση και γνωριζω οτι υπαρχει ο κινδυνος να διασυρθω αλλα ποσως με ενδιαφερει,ετσι παιζουμε εμεις στο ΒΕΤ PROFESSIONALS με αποδοσεις που αξιζουν!

Καλη επιτυχια και τα λεμε ξανα αυριο!!!