1/2/13

Σταση αναμονης


Χθες δεν επαιξα τιποτα.Απο το να ψαχνω να βρω τι θα ερθει το Εσκισεχιρ – Τραμπζονσπορ προτιμησα να κανω μια βολτα,να ασχοληθω με αλλα πραγματα περα απο το στοιχημα και να χαλαρωσω πριν την μαχη του Σαββατοκυριακου.
Παρεπιπτοντως το κουπονι που ερχεται εχει καλα παιχνιδια και ηδη απο σημερα αρχιζω να ξεχωριζω καποια.Θα τα ξαναδουμε και αυριο το πρωι,θα ενημερωθουμε για τις τελευταιες ειδησεις και νωρις το μεσημερι θα ειμαστε ετοιμοι!

Για σημερα τωρα το κοιταξα το προγραμμα και αρχικα σκεφτηκα να παιξω Βερονα και Κοβεντρι αλλα τελικα τους Αγγλους θα τους αφησω γιατι την Τεταρτη εχουν κρισιμο ματς για το Λιγκ Τροφι που οδηγει στον τελικο του Γουεμπλει.

Το διπλο της Βερονα ναι ειναι πιθανο αν και το παιζει πολυς κοσμος και αυτα τα σημεια οπως πολυ καλα θα ξερετε δεν ειναι για να στηριζεσαι πανω τους με παθος.Ειναι σε καλη κατασταση θελει την ανοδο,προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι μπορει να καταφερει,αλλα με φρεναρει μονο οτι το σημειο ειναι popular bet.
Αφου λοιπον πεταξα την Κοβεντρι και αμφιταλαντευομαι για την Βερονα δεν μου μενουν και πολλα απο τα υπολοιπα ισως το καλοπληρωμενο διπλο της Μπιλμπαο η οποια κερδισε την προηγουμενη αγνωνιστικη μια καλυτερη ομαδα και αν μη τι αλλο απο αυτο το γεγονος φαινεται οτι υπαρχει ακομα ζωη στην ομαδα.

Μεχρι να αποφασισω τι θα κανω με τα δυο αυτα διπλα παμε σε καποια καλα οβερ απο το σημερινο προγραμμα.
Την Τριτη σε τετοια φαση ημουν ξανα,χωρις σημεια στα οποια θα μπορουσα να στηριχτω και επελεξα 3 καλα οβερ απο τα οποια δικαιωθηκα.
Σημερα βλεπω οτι υπαρχουν καλες πιθανοτητες σε 5 ματς αλλα πρεπει να αφησω καποια στην ακρη.

Αρχικα επελεξα τα ΛΑΒΑΛ – ΟΣΕΡ,ΣΕΝΤΑΝ – ΚΛΕΡΜΟΝ,ΧΑΒΡΗ – ΝΤΙΖΟΝ,ΤΟΥΛΟΥΖ – ΠΑΡΙ και ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΤΛ.ΜΠΙΛΜΠΑΟ.
Απο ενστικτο και μονο θα αφησω στην ακρη το πρωτο το δευτερο και το τεταρτο ματς και θα μεινω μονο με μια δυαδα οβερ,οποτε εχουμε...



  • ΧΑΒΡΗ – ΝΤΙΖΟΝ                                OVER        2.10


  • ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΤΛ.ΜΠΙΛΜΠΑΟ           OVER        1.85




Ισως να εκανα τις σωστες επιλογες ισως παλι οχι και αυτα που αφησα τελικα να αποδεχτουν λιρα εκατο,θα δειξει.
Απο σημεια τελικα αποφασισα να ακολουθησω μονο το διπλο της Μπιλμπαο.



  • ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΤΛ.ΜΠΙΛΜΠΑΟ              2           2.90


Aυτα για σημερα,με χαλαρο πονταρισμα ετσι για να ζεσταθουμε για αυριο.
Καλο απογευμα και ραντεβου αυριο κατα τις 2-2.30 το μεσημερι με νεα στηλη.

υγ.Τα πριβε προγνωστικα θα φτασουν στα e-mail σας πιο νωρις...