10/2/13

Μετα την τεραστια χθεσινη μας επιτυχια σημερα κατεβαζουμε ταχυτητα


Μερα για κερδη εγραψα στο χθεσινο μου ποστ και οχι τυχαια αφου τα σημεια που επελεξα τα πιστευα πολυ και περιμενα οτι θα πανε καλα οπως και εγινε.Με 6 στα 8 και μεσο ορο αποδοσης 2.00 εκλεισε η χθεσινη μερα για το BETPROFESSIONALS και αρκετα κερδη για εμας και οσους μας ακολουθησαν(απ οτι διαπιστωσα αργοτερα απο τα μηνυματα που πηραμε ηταν αρκετοι).

Στα σημεια ειχαμε το ΑΠΟΛΥΤΟ 4/4 αφου περασαν τα διπλα των Ολυμπιακου και Σασουολο καθως και το Χ της Μαγιορκα οπως και ο ασσος του Αννοβερο.
Εκει που ειχαμε καποιες οριακες απωλειες ηταν στα 4 οβερ μας οπου περασαν αυτα των Νορθαμπτον και Γκλαντμπαχ ενω χαθηκαν οριακα(2-0 και τα δυο) η Γιουβεντους και η Κιλμαρνοκ.

Λιγο ακομα και θα καναμε το απολυτο συνολικα αλλα ας μην ειμαστε αχαριστοι το 6 στα 8 με τετοιες αποδοσεις ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικο.
Στην αλλη στηλη μας,τα ΠΡΙΒΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ τα πηγαμε εξισου περιφημα και σας στειλαμε και εκει στο ταμειο αφου καναμε σκορ 6 στα 9 με μεσο ορο αποδοσης 2.5 +!!!

Εχουμε λοιπον καθε δικαιωμα να ειμαστε ικανοποιημενοι απο αυτο το τεραστιο ποσοστο οταν μιλαμε για τετοιες αποδοσεις την στιγμη που καποιοι πανηγυριζουν για τετοια και χειροτερα ποσοστα σε ματς με μεσο ορο 1.7 και 1.8.Οπως και να το κανεις δεν ειναι ευκολο να εχεις ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ,καντε μια βολτα σε αλλα σαιτ και θα το διαπιστωσετε και μονοι σας.
Για την ιστορια στα χθεσινα ΠΡΙΒΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ περασαμε σημεια οπως τα διπλα των Γεοβιλ (4.00),Μπριστολ Ροβερς (3.30) Χιχον (2.90),Σασουολο(2.00) κτλ.
Εδω μπορειτε να δειτε αναλυτικα τα στατιστικα στοιχεια των ΠΡΙΒΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ μας.

Αφου λοιπον ευλογησαμε(δικαιως πιστευω) τα γενια μας ας περασοθμε στα φρεσκα,τα σημερινα.
Χθες εγραφα οτι εχει πολλα και καλα ματς,σημερα δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο και επειδη σεβομαστε μεχρι και το τελευταιο ευρω οσων μας διαβαζουν και μας εμπιστευονται αποκλειεται να δωσουμε σημεια χωρις να τα πιστευουμε μονο και μονο για να κινειται το σαιτ,αυτα μακρια απο εμας!

Δυο ματς πιστευω για σημερα και αυτα ειναι ο ασσος της βελτιωμενης εσχατως Αστον Βιλλα ο οποιος παραμενει ψηλα.Τον ασο αυτο θα τον προτεινουμε και θα τον πονταρουμε.

Δευτερο σημειο το διπλο της Μιλαν στο ματς με την Καλιαρι.Αρχικα το διπλο δεν αξιζε γιατι το ματς ηταν να διεξαχθει σε ουδετερο,στην συνεχεια ανακοινωθηκε οτι τελικα θα γινει στην φυδικη εδρα της γηπεδουχου και ετσι το διπλο που μας ενδιαφερει ανεβηκς αισθητα οποτα το αγοραζουμε και αυτο.

Απο εκει και μετα το χαος,δεν προκειται να παω σε φαβορι της πλακας ενω αλλα ματς με σοβαρες αποδοσεις για μενα δεν υπαρχουν.Μενουμε λοιπον με αυτη την δυαδα απο σημεια.

Απο οβερ θα παρουμε αυτα των Μπολονια και της Στανταρ Λιεγης σε τιμες που αξιζουν(2.15 και 1.60 αντιστοιχα).
Αρα το παιχνιδι μου σημερα θα ειναι πιο μαζεμενο και χαλαρο.Υπαρχει και η χθεσινη μερα οπου μας βηκε πολυ πανω.μια χαρα!

  • ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ           1      2.55
  • ΚΑΛΙΑΡΙ – ΤΟΡΙΝΟ                          2      1.85

  • ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΣΙΕΝΑ                     ΟΒΕΡ   2.15

  • ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. - ΜΟΝΣ                    ΟΒΕΡ   1.60


Αυτα τα λιγα αλλα καλα θελω να πιστευω για σημερα...

Καντε τις δικες σας παρεμβασεις στις προτασεις μου προσαρμοστε το παιχνιδι σας οπως εσεις θελετε και καλη μας επιτυχια!