12/2/13

Μακρια κι αγαπημενοι!


Καπως αργοπορημενα γραφω σημερα καθως εγιναν διαφορα “ωραια” κατα την διαρκεια της ημερας τα οποια με αναγκασαν να τρεχω μεχρι και πριν λιγη ωρα.Ευτυχως τα σημεια το κουπονι το ειχα δει απο εχθες οποτε σημερα δεν χρειαστηκα πολυ χρονο για να καταληξω στο παιχνιδι μου.

Μετα λοιπον απο 2,5 μηνες απουσιας επιστρεφει οι Ευρωπαικες διοργανωσεις αρχης γενομενης απο σημερα με τα δυο πρωτα ματς για του 16 του Champions League.Αυριο εχουμε συνεχεια με τα αλλα δυο ματς γι αυτη την εβδομαδα και το κουπονι κλεινει την Πεμπτη με τους πρωτους αγωνες του Europa League,εκει οπου ο Ολυμπιακος θα αντιμετωπισει την Ισπανικη Λεβαντε.

Αν μη τι αλλο το τριημερο θα χορτασουμε ματσαρες και καλο ποδοσφαιρο αλλα αυτο δεν πρεπει να το συγχεουμε με το στοιχημα καθως οι Ευρωπαικες διοργανωσεις ειναι η χαρα των book.
Ο σωστος παικτης σπανια ακουμπαει τετοια ματς και προτιμαει να τα απολαυσει μιας και οι book ειναι αριστα διαβασμενοι σε τετοιους αγωνες και λαθη δεν κανουν σχεδον ποτε,κατι που δεν συμβαινει πχ με τις μικρες Αγγλιες η αλλα πρωταθληματα.
Να μην αναφερθω ξανα στις κηδειες που γινονται συνεχως στο Champions League,ακομα και φετος αν ριξετε μια ματια θα καταλαβετε τι εννοω.
Προσωπικα σπανια παιζω Champions League,το ιδιο μαλλον θα κανω και αυτη την φορα αν και με τρωει το χερι μου ειδικα οταν ειδα τις αποδοσεις για τα ματς αυτης της εβδομαδας.
Δεν γινεται η Ρεαλ των χιλιων προβληματων να δινει καπου 1.60 σε ματς με την Μαντσεστερ,προκλητικες οι τιμες του διπλου και ισως αυριο το τιμησω.
Οπως υπερβολικα υποτιμημενη ειναι και η τιμη του 1Χ της Σελτικ στο ματς με την Γιουβεντους σημερα.Στο αλλο σημερινο η Βαλενθια ειναι φαβορι για τους μπουκ αλλα και εδω εχω ενστασεις.
Αν επρεπε αναγκαστικα να παιξω Championw League θα επαιζα ΠΑΡΙ,ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Χ2 και ΣΕΛΤΙΚ 1Χ,και ισως τελικα το κανω ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ γιατι θεωρω οτι book υποτιμουν καποιες ομαδες υπερβολικα.

Παμε να δουμε ομως καποια σημεια τα οποια θα πονταρω σιγουρα αποψε.
Ξεκινημα χωρις πολλες εξηγησεις με δυο καλα οβερ

  • ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΛΙΝΤΣ             1.75


  • ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΚΑΡΛΑΙΛ               1.95


Αυτα δυο αυτα οβερ θα παιχτουν σε δυαδα.

Απο εκει και επειτα εχω κρατησει δυο ματς τα οποια θα πονταρω και αυτα σε μια δυαδα,τωρα αν καποιος απο εσας εχει εμπνευση,προαισθημα η δεν ξερω εγω τι και τα συνδυασει αλλιως πολυ καλα θα κανει.Δεν ειναι απαραιτητο να ακολουθειτε την δικη μου χημεια η οποια εχει βγει λαθος καποιες φορες.
Εσεις κρινετε ποια ματς θα επιλεξετε και πως θα τα συνδυασετε μεταξυ τους.

Σημειο πρωτο ο ασσος της Γουικομ στο ματς με την Μπραντφορντ.
Τους φιλοξενουμενους τους σεβομαι,φετος εχουν κανει μια απιθανη πορεια στο Κυπελλο πεταξαν εξω ομαδες της Πρεμιερ αλλα ειναι σε καμψη και φαινεται οτι την καλη αυτη πορεια την πληρωνουν στο πρωταθλημα.
Απο την αλλη η Γουικομ ανεβαινει εντυπωσιακα και θεωρω οτι σημερα εχει τον πρωτο λογο.

Το αλλο σημειο μου ειναι το διπλο της Φλιτγουντ στο εκτος εδρας ματς με την Οξφορντ.Αυτο ειναι καθαρα ενα σημειο φορμας,η γηπεδουχοι παραπεουν και οι φιλοξενουμενοι πετανε φωτιες,κοντα στο 2.70 το διπλο μου κανει και το αγοραζω.

  • ΓΟΥΙΚΟΜ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ          1     2.50


  • ΟΞΦΟΡΝΤ – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ               2     2.70


Αυτα ηταν για σημερα,τα θεωρω καλα σημεια και πιστευω οτι θα κανουμε το 3 στα τεσσερα ανετα,μακαρι να γινει και το απολυτο βεβαια αλλα ειναι δυσκολο γι αυτο και ξαναλεω μεχρι να μαλλιασει η γλωσσα μου

1.Παιζουμε οσο το δυνατον λιγοτερα παιχνιδια

2.Χρησιμοποιουμε στοιχημα ετσι ωστε να εξασφαλιζουμε επιστροφη μερους των χρηματων μας αν τα πραγματα δεν πανε καλα.

Ας απολαυσουμε μπαλα λοιπον αποψε και ραντεβου αυριο κατα το μεσημερακι,ελπιζω!

υγ.Τελικα τα σημερινα του CHAMPIONS LEAGUE θα τα αφησω στην ακρη και ισως ασχοληθω στο live αν προκυψει κατι