14/2/13

Τριαδα μεγαλων διπλων και ενα μονο αποδεκτο για πολλα!


Καλησπερα σας! Μετα το Champions League την σκυταλη παιρνει σημερα το Europa League με τα πρωτα ματς για την φαση των 32.
Για το Champions League εγραψα την Τριτη οτι αν πονταρα θα επαιζα την Παρι Χ2,την Μαντσεστερ επισης Χ2,και την Σελτικ 1Χ. Τελικα δεν επαιξα αλλα τα ματς πηγαν οπως τα περιμενα καθως δεν εβλεπα πως μπορει να χασει η Παρι απο την Βαλενθια του Ερνεστο και η Μαντσεστερ πιστευα οτι τουλαχιστον το Χ το εχει,μονη αστοχια η Σελτικ η οποια ειχε κλεισει στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα την Γουβεντους στο τερμα της αλλα δεν μπορουσε να σκοραρει με τιποτα και ας ειχε πολλες ευκαιριες,ας προσεχε!

Για τα ποσοστα του στυλ Ρεαλ στο 1.50 τα εχουμε πει παμπολλες φορες γι αυτο σημερα δεν θα πω τιποτα γι αυτους που πονταραν και εχασαν το “τεραστιο” 1.50!

Στα σημερινα τωρα δεν θα αγγιξω κατι φαβορι του 1.50-1.60 βλ.Ανζι κτλ γιατι πολυ απλα αυτες οι αποδοσεις συνιστουν κλοπη!
Μακαρι οσοι ακολουθησετε τετοια σημεια και να κερδισετε αλλα χλωμο το βλεπω,τωρα ποια φαβορι θα παιξουν σημερα τον ρολο του νεκροθαφτη,μακαρι να ξερα...

Αντιθετα θα κανω αυτο που κανω χρονια τωρα,θα παω με μεγαλες αποδοσεις οι οποιες εχουν τυχη για διαφορους λογους η καθεμια.

Αρχη με το ματς του Ολυμπιακου με την Λεβαντε.Αν το ματς γινοταν πριν 2-3 μηνες θα επαιζα τον ασσο με κλειστα ματια. Τοτε ειχαμε μια φορμαρισμενη Λεβαντε που πετουσε φωτιες ενω τωρα οι γηπεδουχοι ειναι εντελως ντεφορμε,ειναι απειροι και δεν τρομαζουν.
Ο Ολυμπιακος παλι δεν εχει καλα παιχνιδια στα ποδια του μιας και το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι της πλακας,τα ματς που παιζει ειναι χαμηλου επιπεδου αλλα εχει την τεραστια εμπειρια και τον ασσο στο μανικι του που ακουει στο ονομα Μιτσελ.Ο Ισπανος γνωριζει την Λεβαντε απ εξω και ανακατωτα και σημερα δεν βλεπω να χανει,δυσκολο και να κερδισει γιατι ειναι το πρωτο παιχνιδι και κανεις φιλοξενουμενος δεν θα ελεγε οχι σε μια ισοπαλια(αυτο ισχυει και για τα επομενα ματς που εχω επιλεξει).
Διπλο λοιπον με καλυψη στο Χ.

Επομενο παιχνιδι το Μπατε Μπορισοφ – Φενερμπαχτσε.Ναι οι Τουρκοι δεν ειναι και στα καλυτερα τους αλλα συνολικα ειναι καλυτερη ομαδα,οι Λευκορωσοι αλλαζουν παλι εδρα (καπου 600 χιλ μακρια απο την φυσικη τους εδρα)ειναι απραγοι για 2 μηνες περιπου.Και εδω ισχυει οτι και για τον Ολυμπιακο.

Επομενο παιχνιδι το Βασιλεια - Ντνιεπρ.Εδω οι γηπεδουχοι ειναι σαφως σε καλυτερη κατασταση απ οτι οι προηγουμενοι δυο αλλα η Ντνιεπρ ειναι μια πολυ καλη ομαδα,δεν κλεινεται,παιζει παντα για την νικη και χτυπαει γρηγορα στις αντεπιθεσεις(παιχνιδι που αρεσκεται και το κανει τελεια).
Και εδω το Χ2 θα παρω.

Μου αρεσει ακομα και η Γκενκ μεσα στη Στουτγκαρδη η οποια περναει παρατεταμενη περιοδο ντεφορμαρισματος,αποσυνθεσης μαλλον ειναι η σωστη λεξη αφου εχει να κερδισει απο αρχες Δεκεμβρη.Την ιδια στιγμη οι φιλοξενουμενοι,οπου και αν παιζουν διαγουν βιο αντιθετο απο τους γηπεδουχους,σκοραρουν διαρκως και αποδιδουν υπεροχο ποδοσφαιρο στα περισσοτερα παιχνιδια τους.Προκληση το διπλο του 6.25 και το Χ2 στο 2.40.

  • ΛΕΒΑΝΤΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ             2(Χ)      3.20      3.30


  • ΜΠΑΤΕ ΜΠ. - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ     2(Χ)       2.55      3.20


  • ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΝΤΝΙΕΠΡ                   2(Χ)       2.75       3.30


  • ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΓΚΕΝΚ               2(Χ)       6.25       4.10


Τωρα πως τα παιζουμε αυτα τα τεσερα παιχνιδια;
Την Γκενκ θα την αφησω μονη της σε μονο αποδεκτο και τα αλλα θα τα κανω μια τριαδα και θα ζηταω 2-3,με το βαρος να πεφτει στις δυαδες εννοειται!

Αν σε καποιον δεν αρεσουν οι ΔΕ μπορει να ρισκαρει παιζοντας τα σκετα διπλα η το αντιθετο αν καποιος ειναι συντηρητικος παικτης.
Οποιον τροπο και αν επιλεξετε σας ευχομαι καλη τυχη και καλη επιτυχια στον Ολυμπιακο που μας εκπροσωπει στην Ευρωπη.
Επισης Χρονια Πολλα σε οσους ζουν τον ερωτα τους,αν και πρεπει να το γιορταζουν καθε μερα και οχι μονο καθε Φλεβαρη!

Καλο βραδυ και ραντεβου αυριο με νεα στηλη!