17/2/13

Καλυτερα ματς σημερα


Μονο η Οσασουνα μας εβγαλε ασπροπροσωπους χθες αφου κερδισε σχετικα ευκολα με 1-0.Στα αλλα δεν ειχα πολλες απαιτησεις απο την Μπριστολ Σιτυ αλλα απο την Τσαρλτον και την Παλερμο αλλα...περιμενα.
Η Τσαρλτον θα μπορουσε να ειχε φερει την ισοπαλια αφου εχασε αρκετες ευκαιριες στο δευτερο ενω στο Κιεβο – Παλερμο μαλλον τα βρηκανε στο Χ.
Περιμενα η Κιεβο να δειξει μεγαλυτερη γεναιοδωρια αλλα τελικα εδωσε μονο εναν βαθμο στον Μαλεζανι.

Μπραβο σε οσους δεν κιοτεψαν χθες και επαιξαν το τεραστιο διπλο της Μπλακμπερν(10.00-11.00 πληρωνε).Σκευτομουν να το προτεινω στο σαιτ αλλα δεν το εκανα,κακως οπως αποδειχτηκε,φοβουμενος τον διασυρμο.
Πριν το ματς ημουν ετοιμος να την ριξω την μπουμπουνια αλλα ξανα-κωλωσα...
Τελικα σε αυτα τα ματς και σε τετοιες αποδοσεις δεν πρεπει να σε πιανει ζαλαδα,ουτε να το πολυσκεφτεσαι.Αν βλεπεις ενα τεραστιο σημειο,οσο και να φαινεται απιθανο ΠΑΙΞΤΟ! Δεν εχεις να χασεις τιποτα!

Σημερα υπαρχει ενα αναλογο ματς παλι για το κυπελλο Αγγλιας το Μ.ΣΙΤΥ – ΛΙΝΤΣ με το διπλο να παιζετε κοντα στο 17!
Η Σιτυ εχει μεινει με μονο στοχο το κυπελλο αλλα αυτο δεν μου λεει κατι.Ειναι πεσμενη εχει πολλα προβληματα,εξωαγωνιστικα κυριως αλλα σημερα κωλωνω γιατι η Λιντς δεν μου εχει δειξει πολλα ειδικα εκτος εδρας.
Οσοι παντως πανε στο διπλο η στο Χ2 η σε καποιο χαντικαπ καλα θα κανουν γιατι τα ποσοστα ειναι εξωπραγματικα!

Τεσσερα σημεια για σημεια για σημερα με πρωτο τον ασσο της Χαντερσφιλντ στο ματς Κυπελλου με την Γουιγκαν.Θα τον ηθελα λιγο παραπανω τον ασσο αλλα θα κανω τα στραβα ματια και θα τον ενταξω στο παιχνιδι μου κοντα στο 3.30.
Παιζω ασσο εδω γιατι η Γουιγκαν θα εχει καποιες αλλαγες αφου ακολουθει ματς ζωης και θανατου την Τριτη με την Ρεντιγκ αλλα και λογω των επιστροφων που εχουν οι γηπεδουχοι.

Επομενο ματς το Νιουελς Ολντ Μποις – Λανους.Αρχικα το ματς το ειχα αφησει στην ησυχια του αλλα σημερα διαβαζω οτι οι γηπεδουχοι θα παραταχθουν με αλλαγες αφου εχει Λιμπερταδορες.Εκτος αυτου η Λανους ειναι μια απο τις καλυτερες ομαδες της κατηγοριας και θα μπορουσε να περασει νικηφορα απο καθε αντιπαλη εδρα.
Διπλο λοιπον του 2.95.

Χθες πονταρα στις καλες σχεσεις αλλα δεν επιβεβαιωθηκα πληρως στο ματς Κιεβο-Παλερμο.
Σημερα ενα παρομοιο ματς με αριστες σχεσεις αναμεσα στις δυο ομαδες ειναι το Τζενοα – Ουντινεζε.
Οι γηπεδουχοι καιγονται για βαθμους και σημερα ειναι μια καλη ευκειρια να ανασανουν βαθμολογικα αφου υποδεχονται την φιλη και ανετη βαθμολογικα Τζενοα.Αν ειμαι σιγουρος...; Οχι δεν ειμαι αλλα κατι μου λεει οτι σημερα οι καλες σχεσεις θα αποδειχτουν και η Τζενοα θα παρει την νικη.

Τεταρτο και τελευταιο ματς ο πολυφορεμενος ασσος(με οτι σημαινει αυτο) της Εσπανιολ στο ματς με την Μπετις.Η Εσπανιολ μεταμορφωμενη προς το καλυτερο μετα την προσληψη του Αγκιρε η Μπετις ντεφορμε.
Παμε με τον ασσο και εδω...


ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ           1       3.30

ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ – ΛΑΝΟΥΣ                 2        2.90

ΤΖΕΝΟΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ                   1        2.30

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΕΤΙΣ                      1        2.00


Οπως ειπα και στην αρχη θα παιξω τα τεσσερα ματς σε συστημα 2-3-4 με βαρος στις δυαδες,πιο μικρο πονταρισμα(περιπου το μισο) στις τριαδες και ακομα πιο μικρο πονταρισμα στην τετραδα.

Καλη επιτυχια σε ολους...