19/2/13

Σταυρωστε τους


Καπως αργοπορημενα γραφω σημερα και συγχωρεστε με για υτο αλλα οταν πρεπει να κανεις χιλια δυο πραγματα οι 24 ωρες ειναι υπερβολικα λιγες.
Την Κυριακη παραλιγο να κανω το μπαμ και να περασουν και τα τεσσερα ματσακια αλλα μας την εκανε η Χαντερσφιλντ αφου επεσε αμαχητι απεναντι στις ρεζερβες της Γουιγκαν.Τα αλλα τρια ματς περασαν σχετικα ευκολα(Λανους,Εσπανιολ και Τζενοα)και ετσι βγηκε για μια ακομη φορα καλο κερδος.
Παμε αμεσως στα σημερινα γιατι η ωρα περναει γρηγορα...
Τσαμπιονς Λιγκ τι να παιξεις;Οκ ολοι συμφωνουμε οτι η Μπαγιερν ειναι στα καλα της και σιγουρα καλυτερη απο την Αρσεναλ αλλα σε οποια κατασταση και να ειναι οι δυο ομαδες δεν ειναι δυνατον να δινεις μεσα στον Λονδινο το διπλο κατω απο 2.00,ημαρτον.Μακαρι να εβλεπα σημεια ζωης στην Αρσεναλ και να παρω το 4.00 του ασσου αλλα δυστυχως δεν βλεπω.Αν επρεπε να παιξω κατι θα επαιρνα το ρισκο της ισοπαλιας αφου δεν βλεπω πως θα χασει η Μπαγιερν και απο την αλλη δεν την βλεπω να σκοτωνεται κι ολας αφου υπαρχει ο επαναληπτικος στο Μοναχο.
Στο αλλο βλεπω τον ασσο περισσοτερο μιας και η Πορτο εχει παραστασεις,εμπειρια και πολυ καλη ομαδα αλλα ατιμη ομαδα η Μαλαγα μπορει να τσιμπησει ενα χιναρακι.

Στην Αγγλια μου αρεσουν δυο διπλα της Ολνταμ και της Μπλακμπερν.Μεγαλα και τα δυο αλλα πως θα τα παιξω;
Λεω να κανω μια τριαδα με το Χ της Αρσεναλ και να παιξω ενα συστημα 1-2-3.


ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΑΓΙΕΡΝ             Χ          3.50

ΧΑΛ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ               2          3.85

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ – ΟΛΝΤΑΜ            2           3.10

Αυτα τα λιγα για σημερα και χαλαρα,αυριο ισως συζητησουμε περισσοτερο το Τσαμπιονς Λιγκ καθως τα 1.50 της Μπαρτσα ειναι για γελια ενω το 2.20 της Γαλατα μου αρεσει.
Προς το παρον καλη τυχη σας ευχομαι και ελπιζω να δουμε καλο ποδοσφαιρο αποψε!