24/2/13

Με το σταγονομετρο σημερα τα σημεια


Οταν δεν σε θελει,δεν σε θελει,τελος! Οταν κανω κανω λαθος επιλογες βγαινω και το λεω,δεν κρυβομαι και δεν φοβαμαι τιποτα αλλα εχθες ημουν ατυχος.
Περασε τι διπλο της Νοτιγχαμ και αυτο της Σεντ Ετιεν και χαθηκε μια Βαλενθια με δοκαρι και με κλασσικες ευκαιριες στο τελος και μια Πρεστον (στο 5.20 ηταν ν νικη της) αφου μετα απο τραγικο αμυντικο λαθος ισοφαριστηκε.Ηταν καλυτερη και θα μπορουσε να εχει πετυχει και δευτερο γκολ στο τελος αλλα δεν τα καταφερε.
Παρ ολα αυτα ενα μικρο κερδος βγηκε με την δυαδα αλλα αυτο που μενει ειναι η πικρη γευση γιατι χθες θα μπορουσαμε ανετα να περασουμε και τα τεσσερα σημεια.
Στις εκπληξεις περασε το μεγαλο διπλο της Βεροιας ενω αυτο που πονεσε ηταν η Αστον Βιλλα που κρατουσε το 1-1 αλλα καπου στο 80 κατι δεχτηκε το 2-1 και τελος.

Σημερα το προγραμμα οσο και αν το εψαξα δεν βρηκα τιποτα που να αξιζει οποτε αναγκαστικα θα παρω πολυ λιγα ματς σε χαλαρο πονταρισμα.
Ηδη εχουμε στειλει σε ολους σας μια τριαδα με δυο οβερ και εναν μεγαλο ασσο στα ΠΡΙΒΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ μας και απο εδω απο αυτη την στηλη θα προτεινουμε καποια παιχνιδια ακομα.

Στον μεγαλο Αγγλικο τελικο θα παω με την αδυναμια μου(Μπραντφορντ)η οποια με εχει πληρωσει φετος με τις δυο ηρωικες προκρισεις της(με Αρσεναλ και Αστον Βιλλα).Σαφως και ειναι το αουτσαιντερ,ναι η Σουονσι ειναι καλυτερη ομαδα αλλα σε εναν τελικο ολα μπορουν να συμβουν.Μακαρι να ολοκληρωσει το θαυμα σημερα και να μας στειλει και εμας για μια ακομη φορα ταμειο.
Η αληθεια ειναι οτι την Σουονσι την εχω σε εκτιμηση αλλα δεν γινεται διαφορετικα,το πονταρισμα αυτο ειχε αποφασιστει καιρο τωρα και δεν προκειται να κανω πισω....αλλωστε οι αποδοσεις ειναι προκληση..
Μπραντφορντ λοιπον χωρις δευτερες σκεψεις!

Απο και επειτα δεν ξερω τι να προτεινω...αφου η Μιλαν εχει πεσει πολυ χαμηλα για τετοιο ματς και το Χ του Πλατανια το εχει παιξει και η κουτση Μαρια!

Θα παω σε μια τριαδα μεγαλων σημειων και πολυ χαλαρο πονταρισμα καθως τετοια σημεια ειναι περισσοτερο για fun bet και οχι για σοβαρο παιχνιδι...

ΛΥΩΝ – ΛΟΡΙΑΝ                             2 / Χ2          5.25 / 2.15

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΡΟΝΤΑ                       2 / Χ2          4.55 / 2.05

ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ               2 / Χ2          4.00 / 1.85

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΟΥΟΝΣΙ            2 / Χ2          8.00 / 3.00

Οι πιο τολμηροι μπορειτε να πατε απευθειας στο διπλο σε οποια ματς επιλεξετε ,οι πιο συντηρητικοι στις καλοπληρωμενες διπλες ευκαιριες.Τωρα να βγουν και τα τεσσερα μαλλον χλωμο οποτε εδω το βαρος πεφτει σε εσας και ειναι και θεμα τυχης να μαντεψεις σωστα ποιο η ποια ματς απο αυτα θα περασουν...
Εγω μαλλον θα τα ριξω με χαμηλο πονταρισμα σε ενα Γιανκι...

Καλο μεσημερι σε ολους και καλη τυχη!

Υγ.Οποιος θελει να λαμβανει τα ΠΡΙΒΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ μας μπορει να στειλει απλα ενα e-mail στο diaylos@hotmail.com