26/2/13

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός απ' τον ευεργετηθέντα αχάριστο


Οταν ασχολεισαι με κατι για να το κανεις καλα θα πρεπει να το αγαπας διαφορετικα το αποτελεσμα θα ειναι απο απογοητευτικο εως χαλια.
Ξεκινησαμε αυτο το σαιτ 3-4 ατομα γιατι αγαπαμε το Στοιχημα και γιατι ισως ανηκουμε στους λιγους που παιζουν οχι μονο για να κερδιζουν αλλα πονταρουμε γιατι αναζητουμε την αδρεναλινη και γιατι το γουσταρουμε.
Σ αυτην την ζωη μας εμαθαν απο παιδια οτι ολα ειναι χρηματα και σκοπος ολων και παντα πρεπει να ειναι το κερδος αλλα δεν ειναι ετσι η μαλλον δεν θα επρεπε να ειναι ετσι.
Γιατι αυτος ο προλογος;
Γιατι η συμπεριφορα καποιων μας εχει απογοητευσει και κουρασει....ποσο οξυμωρο ειναι τελικα οι ιδιοι που σε αποθεωνουν στις επιτυχιες να σου σκιζουν τις σαρκες στις στραβες!
Δεν ισχυριστηκαμε ποτε οτι ειμαστε πιο ικανοι απο κανεναν αλλο παικτη του Στοιχηματος,οτι κατεχουμε την μυστικη συνταγη για να γινεις πλουσιος απο το Στοιχημα,στις επιτυχιες κρατησαμε χαμηλο προφιλ λεγοντας οτι στο Στοιχημα τις περισσοτερες φορες χανεις παρα κερδιζεις.

Η διαδρομη ολων μας στον χωρο ειναι μεγαλη,εχουμε βιωσει νικες και ηττες σαν παικτες που θα θυμομαστε για ολη μας την ζωη,εχουμε σπαταλησει αμετρητες ωρες μελετοντας δεδομενα,και αλλα στοιχεια προκειμενου να καταληξουμε σε καποιο σημειο,εχουμε φθασει τους τηλεφωνικους μας λογαριασμους στο κοκκινο προκειμενου να εχουμε την καλυτερη πληροφορηση για καποια ματς απο χωρες οπως η Τουρκια κτλ.
Ευτυχως δεν καναμε το λαθος να κανουμε συνδρομητικο το σαιτ οπως μας προτειναν καποιοι πριν λιγο καιρο γιατι αυτο θα ηταν μεγαλο λαθος!

Φανταστειτε τι σημαινει να εισαι απο πολυ πρωι στην δουλεια,να γυρνας με χιλια δυο πραγματα στο κεφαλι σου συν την κουραση και να ΠΡΕΠΕΙ να μελετησεις 3 και 4 και 5 ωρες καμια φορα για το σαιτ,να εχεις και την γυναικα να γκρινιαζει απο την αλλη κολαση πραγματικη.

Απο την στιγμη που βγηκε στον αερα το BET PROFESSIONALS o ελευθερος χρονος μας μειωθηκε στο ελαχιστο και ειδικα τα Σαββατοκυριακα εξαφανιστηκε,και ολα αυτα χωρις να ζηταμε κανενα ανταλλαγμα.
Και καπου εδω αναρωτιεμαι αξιζει,να δινεις τον καλυτερο εαυτο σου,να μελετας ωρες ατελειωτες και να προσπαθεις για το καλυτερο και να σου την λενε κι απο πανω(οκ ελαχιστοι ειναι οι αχαριστοι) γιατι πχ δεν επιασες 4/4 σημεια η να σου λεει ο αλλος εγω τα φορτωσα και δεν βγηκαν...ε και;!

Ας επαιζες σωστα ρε φιλε για να εισαι τωρα κερδισμενος εστω και λιγο,τι να σου κανω εγω αν παιρνεις 4 και πεντε ματς και τα φορτωνεις,συνεχισε ετσι και η φυλακη ειναι κοντα και αυτο ισχυει για ολους ΟΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ...

Υπαρχει και η αλλη πλευρα βεβαια,αυτων που ξερουν και να παιζουν σωστα αλλα και καταλαβαινουν τι αγωνα δινουμε καθημερινα για να ειμαστε στην πρωτη γραμμη.Ανθρωποι που χασουν κερδιζουν μας στελνουν μηνυματα,συζηταμε για το Στοιχημα,για ποδοσφαιρο για 1002 πραγματα και τους ευχαριστουμε!

Εμεις θα συνεχισουμε αυτο που ξεκινησαμε πριν 3 μηνες και θα το κανουμε ΓΙΑ ΕΜΑΣ και για οσους μας πιστεψαν και εγιναν φιλοι μας,μας στηριξαν και εξακολουθουν να το κανουν καθημερινα με τα μηνυματα τους.
Δεν προκειται 3-4 αχαριστοι να μας σταματησουν και ας χανουμε πολυτιμο χρονο καθημερινα πανω απο εφημεριδες,τηλεφωνα,στατιστικες και αλλα τετοια προκειμενου να βρισκουμε αγωνες που να αξιζουν για να σας προτεινουμε...

Επρεπε να τα πω ολα αυτα γιατι τα σκεφτομαι εδω και πολλες μερες,το εκανα και ηδη νιωθω καλυτερα...
Σημερα τρια ματς βλεπαμε και τα εχουμε στειλει απο το μεσημερι στα e-mail σας...

Αν και τωρα που το σκεφτομαι ξανα λεω να δωσω μια τριαδα και εδω για ενα Yankee...

ΚΑΡΛΑΙΛ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ                     2     2.75

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ           2     3.40

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ                2     2.75

ΧΑΡΛΤΠΟΥΛ – ΚΡΟΥ                        1     2.60

Καλο βραδυ σε ολους και καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε...