6/2/13

Νεο μεγαλο σκανδαλο στημενων παιχνιδιων αποκαλυπτει η Europol


Ετοιμη να αποκαλυψει νεο σκανδαλο με στημενα παιχνιδια ποδοσφαιρου ειναι η Europol συμφωνα με δημοσιευματα που εχουν κατακλυσει το internet τα τελευταια 24ωρα.
Προκειται για το μεγαλυτερο ολων οσων εχουν αποκαλυφθει μιας και σε αυτο εμπλεκονται τουλαχιστον 380 παιχνιδια και περιπου 700 υποπτοι(παραγοντες ομαδων,διαιτητες,ποδοσφαιριστες κτλ).Συμφωνα παντα με τα δημοσιευματα μεταξυ των στημενων παιχνιδιων υπαρχουν και ματς για τα προκριματικα του Μουντιαλ,του Euro καθως και δυο παιχνιδια Champions League(φημολογειται οτι το ενα απο αυτα ειναι το Λιβερπουλ – Ντεμπρετσεν το οποιο εγινε το 2009).
Το κεντρου του κυκλωματος φαινεται να ηταν στην Σιγκαπουρη απ οπου απλωνε τα διχτυα του σε ολη την Ευρωπη δωροδοκοντας παραγοντες,παικτες και διαιτητες.
Στο σκανδαλο φερεται να εμπλεκονται 15 χωρες μεταξυ των οποιων βρισκονται η Τουρκια,Ολλανδια,Βελγιο,Γερμανια και Ισπανια.
Ο επικεφαλης των ερευνων τονισε οτι προκειται για μια θλιβερη μερα για το ποδοσφαιρο και πως αυτο ειναι μονο η κορυφη του παγοβουνου.
H Europol εξεταζει υποπτα ματς και στην Ν.Αμερικη οπως και στην Ασια καθως εχουν βασιμες υποψιες οτι το κυκλωμα ειχε απλωσει τα πλοκαμια του σχεδον σε ολο τον κοσμο.
Προς το παρον δεν εχει αναφερθει το ονομα της Ελλαδας στην ολη ερευνα που πρεπει να τονισουμε ακομα οτι βρισκεται σε εξελιξη.



ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BET PROFESSIONALS

Ηρθε λοιπον η Europol να μας πει τι,το αυτονοητο...Αυτο που ολοι γνωριζουμε καλα, οτι υπαρχουν παιχνιδια που στηνονται,ακομα και ματς μεγαλων διοργανωσεων.
Ο λογος που στηνεται ενα παιχνιδι ποιος ειναι; Μα φυσικα το κερδος,τα λεφτα και πιστεψτε με παιζονται δεκαδες εκατομμυρια καθε μερα στην ολη ιστορια.
Οσες υποθεσεις και αν ερθουν στον φως της δημοσιοτητας,οσα κυκλωματα και αν εξαρθρωθουν στημενα παιχνιδια παντα θα υπαρχουν.Ειναι γελοιο να πιστευει καποιος οτι καποια στιγμη θα παψει να υφισταται αυτη η κατασταση καθως τα λεφτα ειναι πολλα.
Η αληθεια ειναι οτι υπηρχαν καποιοι οι οποιοI αρνουνταν να δεχθουν οτι στηνονται ματς μεγαλων διοργανωσεων και πως το φαινομενο αυτο αφορα μονο δευτερης κατηγοριας πρωταθληματα,αμ δε!
Κακα τα ψεμματα,οπου παιζονται χρηματα και δη εκατομμυρια ευρω τα παντα ειναι πιθανα,ολοι μπορει να διαφθαρουν,τα παντα μπορει να στηθουν!
Το ποδοσφαιρο οπως εχει καταντησει ειναι εμποριο,μαρκετινγκ,κονομα για καποιους.Την στιγμη που καποιοι ηλιθιοι σκοτωνονται στην κερκιδα για την ομαδα,την ιδια στιγμη καποιοι κανουν συμφωνιες κατω απ το τραπεζι και στηνουν παιχνιδια για να τα κονομησουν χοντρα.
Τα ιδια γινονταν παντα και γινονται ακομα και στο Χρηματιστηριο,στημενες αγορες,προκαθορισμενες πτωσεις μετοχων κτλ.
Και εκει παλι οι λιγοι,οι απο μεσα τα κονομανε και οι υπολοιποι κλαινε τα λεφτα τους.
Οπου υπαρχει κερδος,χρημα και κονομα παντα θα υπαρχει και στησιμο,και ολα αυτα τα “ωραια” που διαβαζουμε.
Αυτες οι καταστασεις θα σταματησουν μονο οταν ο ανθρωπος παψει να ειναι φιλοχρηματος,μονο οταν παψει να τον απασχολει το κερδος και η αποκτηση χρηματων δηλαδη ΠΟΤΕ!