2/3/13

Τετραδα για συστημα


Mεσοβδομαδα προτειναμε ενα Yankee με μεσο ορο αποδοσεων κοντα στο 3 απο το οποιο επιβεβαιωθηκαν τα 2 σημεια ενω θα μπορουσε ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ να εχουν ερθει και τα αλλα δυο μιας και οι ευκαιριες που χαθηκαν απο Τσελτεναμ και Ολντερσοτ ειλικρινα ειναι απο αυτες που δεν χανονται!

Ακομα και με 2 στα 4 λοιπον πηραμε το πονταρισμα μας πισω και συνεχιζουμε σημερα ελπιζοντας οι ομαδες που θα επιλεξουμε να σταθουν πιο τυχερες απ οτι την προηγουμενη φορα.

Για σημερα λοιπον το μενου θα εχει μεγαλες αποδοσεις οπως παντα και σημεια που αξιζουν.

Αρχη απο το νησι με το διπλο της Νιουκαστλ μεσα στην εδρα της Σουονσι.
Το ποσο καλη ομαδα ειναι η Σουονσι το γνωριζουν απαντες αλλα σημερα το ματς μπορω να χαρακτηριστει ως ειδικων συνθηκων.
Η Σουονσι λοιπον μετα τον θριαμβο και την κατακτηση του Λιγκ τροφι ουσιαστικα δεν εχει στοχους αφου εχει ηδη βγει στην Ευρωπη.Ακομα γιορταζουν την μεγαλη αυτη νικη και δεν νομιζω οτι θα παρουσιαστουν συγκεντρωμενοι σημερα.
Η Νιουκαστλ το τελευταιο διαστημα”πεταει” απο νικη σε νικη,θα μπει δυναμικα σημερα και θα επιβεβαιβωσει το μεγαλο διπλο.

Δευτερο διπλο αυτο της Μπολτον στο ματς με την Μπαρνσλει.Οι φιλοξενουμενοι κανουν την υστατη προσπαθεια για να προλαβουν τα πλει-οφ ανοδου και κατι μου λεει οτι θα τα καταφερουν εστω και την τελευται στιγμη.
Οι γηπεδουχοι εκαναν ασχημο ματς την προηγουμενη εβδομαδα και πιστευουμε οτι θα συνεχισουν ετσι και σημερα.

Συνεχεια με το διπλο της Κολτσεστερ στο ματς με την Στιβενειτζ οπου οι αποδοσεις ειναι λαθος κατ εμε.Ντεφορμε οι γηπεδουχοι,σε φορμα οι φιλοξενουμενοι σε ενα διπλο που πεφτει διαρκως,απο 3.60 σε 3.10,αλλα πιο κατω απο εκει οχι!

Και κλεινω με ενα προφανη ασσο,αυτον του Αμβουργο με την ουραγο Γκροιτερ Φιρτ.Και εδω τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα αφου οι φιλοξενουμενοι στην ουσια δεν υφιστανται ως ομαδα εδω και πολυ καιρο.


ΣΟΥΟΝΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ            2     3.45

ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ – ΜΠΟΛΤΟΝ         2     2.45

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ      2     3.10

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΓΚΡΟΙΤΕΡ Φ.      1     1.65

με αυτη την τετραδα παμε σημερα λοιπον σε συστημα εννοειται και περιμενουμε να πληρωθουμε καλα εστω και με 3 στα 4.
Με 2 στα 4 περνουμε τα λεφτα μας πισω(καλυψη) η μπορεουμε να βγαλουμε και καποιο κερδος,καθολου ασχημα λοιπον...

Καλο απογευμα και καλη τυχη σε ολους...

Εναλλακτικα θα προτεινω ενα ακομα ματς με καλη αποδοση σε περιπτωση που καποιος δεν θελει να βαλει σε συστημα τον μικρο ασσο του Αμβουργου

ΜΠΑΣΤΙΑ - ΑΖΑΞΙΟ                       1         2.40