29/3/13

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


ΓΕΝΙΚΑ

Στοιχημα και Internet


Το στοιχημα εχει μπει για τα καλα στις ζωες μας εδω και πολλα χρονια.Στην Ελλαδα η αρχη εγινε απο τον ΟΠΑΠ και τα πρακτορεια του το 2000.Μεχρι εκεινη την στιγμη οι επιλογες των παικτων του αθλητικου στοιχηματος περιοριζοταν στο παραδοσιακο παιχνιδι προβλεψεων,το ΠΡΟΠΟ.

Απο την πρωτη στιγμη το Στοιχημα εγινε το αγαπημενο παιχνιδι των παικτων και στην Ελλαδα και οι λογοι γι αυτο ειναι πολλοι.
Αρχικα,ο παικτης μπορουσε να επιλεξει αυτος τα γεγονοτα – αγωνες που θα στοιχηματισει,μπορουσε να πονταρει το ποσο που επιθυμουσε,να επιλεξει οσα γεγονοτα ηθελε αλλα και να γνωριζει εκ των προτερων το ποσο που θα λαβει αν το δελτιο του κερδισει.
Αν και οροι διεξαγωγης που εθεσε ο ΟΠΑΠ ηταν επιεικως απαραδεκτοι(τριαδες,τετραδες κτλ) ο κοσμος αγκαλιασε το παιχνιδι και με εχωντας μετρο συγκρισης ελαχιστοι ειχαν συνειδηση για το απεχθες των ορων τους οποιους δεχοταν στοιχηματιζοντας.

Ταυτοχρονα το internet αρχισε σταδιακα να μπαινει σε ολο και περισσοτερα σπιτια και μαζι με αυτο και το διαδικτυακο στοιχημα (online betting).
H ωθηση που εδωσε στο παιχνιδι το internet ηταν τεραστια.Συντομα οι πακτες γνωρισαν τις στοιχηματικες εταιριες,το live betting,την πληθωρα επιλογων,και αλλα πολλα προνομια την υπαρξη των οποιων αγνοουσαν ως τοτε.
Σιγα σιγα οι περισσοτεροι και κυριως οι νεοι και εξοικοιωμενοι με την τεχνολογια εγκατελειψαν τον απαραδεκτο ΟΠΑΠ και συνεχιζαν την στοιχηματικη τους περιπετεια σε καποιον book του διαδικτυου.
Ο ΟΠΑΠ ετσι εμεινε στο περιθωριο ως ο φτωχος συγγενεις με δικη του υπαιτιοτητα.Δεν εκανε ποτε κινησεις φιλιας προς το κοινο και ετσι ηταν λογικο αργα η γρηγορα να χασε μεγαλο μερος της πελατειας του.
Την στιγμη που γραφεται αυτο το βιβλιο οι εξελιξεις στον χωρο ειναι ραγδαιες.Οι εταιριες μετα τον νομο που ψηφιστηκε αποχωρουν μια μια απο την Ελλαδα και η αναστατωση εγινε ακομα μεγαλυτερη οταν ανακοινωθηκε οτι ο ΟΠΑΠ και μονο αυτος θα εχει αδεια για την διεξαγωγη στοιχηματων και επιγεια αλλα και στο διαδικτυο.Τελος εποχης; Θα δειξει συντομα...


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ INTERNET ;


Tα πλεονεκτηματα του διαδικτυακου στοιχηματος εναντι του ΟΠΑΠ ειναι παρα πολλα.

1.Καλυτερες αποδοσεις – περισσοτερα κερδη

2.Μικροτερη γκανιοτα(θα αναφερθω εκτενως σε επομενο κεφαλαιο)

3.Μεγαλυτερο ευρος αγωνων

4.Πληθος επιλογων στοιχηματισμου σε καθε γεγονος

5.Δυνατοτητα live betting

6.Bonus εταιριων(αν και οι περισσοτερες θετουν παραλογους ορους)

7.Παιζεις απο τον υπολογιστη του σπιτιου σου

8.Ανταλλακτηρια(περισσοτερα σε ξεχωριστι κεφαλαιο)


Οπως λοιπον μπορει κανεις να αντιληφθει πονταροντας στο διαδικτυο εχουμε περισσοτερες επιλογες και μεγαλυτερες ευκαιριες για κερδη.
Υπολογιζεται πως σημερα πανω απο το 50% των παικτων δραστηριοποιειται διαδικτυακα.