18/12/12

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ + ΡΟΔΕΡΑΜ = ΤΑΜΕΙΟ


ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ : Το κυπελλο της παει πολυ...
Κοντρα στους γηπεδουχους πηγαμε χθες και δεν το μετανιωσαμε καθως μας βγηκαν τα 2 απο τα 3 σημεια της τριαδας μας και ενα απο τα δυο στην δυαδα των ισοπαλιων. 

Ετσι λοιπον βγηκε καλο μεροκαματο ΚΑΙ χθες.Για οσους αναρωτιουνται πως βγαινει καλο κερδος με 1/2 και 2/3 θα του απαντησω πως το Χ πληρωνε 3.00,
τα υπολοιπα σημεια μας απο την τριαδα εδιναν 3,75 και 3,10.
Το εχω πει πολλες φορες και θα το λεω μεχρι να βγαλει μαλλια η γλωσσα μου: το ΣΤΟΙΧΗΜΑ ειναι παιχνιδι αποδοσεων,δεν ειναι ΠΡΟΠΟ.
Για εμενα προσωπικα δεν εχουν καμια απολυτως αξια κατι “αχαστα” του 1.50 και τα οποια συχνα πυκνα στελνουν πολλους αδιαβιαστους.

Στα φρεσκα τωρα.

Το σημερινο προγραμμα σαφως και δεν προσφερεται για στοιχηματισμο αλλα οταν βλεπω Αγγλια εστω και κυπελλο ε κατι θα πονταρω.
Τα κοιταξα τα ματς και αποφασισα να ασχοληθω με δυο,το ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ και το ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΡΟΔΕΡΑΜ.

Στο πρωτο θα παω με το Χ2 της ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ το οποιο πληρωνει 2.45 (για τους ποιο τολμηρους το διπλο δινει 5.75)

Γιατι ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ ομως...;

Λοιπον,μπορει τις δυο ομαδες να τις χωριζει μια κατηγορια,μπορει οι γηπεδουχοι να ειναι φορμαρισμενοι αλλα παιζουν με μια ομαδα που το κυπελλο της παει γαντι(εχει τεσερρις σερι προκρισεις στην παραταση και στα πεναλτι με τελευταια αυτη επι της ΑΡΣΕΝΑΛ).
Προβληματιστικα οταν διαβασα οτι αποψε θα κανει καποιες αλλαγες οποτε δεν μου παει το χερι στο σκετο διπλο.

Στο αλλο ματς η ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ ενω τα παει περιφημα στα εκτος,εντος εδρας δεν τσουλαει με τιποτα!Η ΡΟΔΕΡΑΜ παιζει καλα ειναι σε φορμα και τις αρεσει ο θεσμος.Και εδω μια κατηγορια διαφορα,ναι υπαρχει ρισκο,το δεχομαι και παω καθαρα στο διπλο του 3.65,αν καποιος το φοβαται ας κολλησει και ενα Χ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

  • ΜΠΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΑΝΤΦΟΡΝΤ Χ2

  • ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΡΟΔΕΡΑΜ 2(Χ)