12/12/12

Under στον τελικο του Sudamericana



Τεταρτη και το κουπονι δεν μας λεει και πολλα πραγματα.Απο αγωνες κυπελλου αποτελειται κυριως και αντε ψαξε βρες ποιος το βλεπει σοβαρα και ποιος σαν αγγαρεια.

Εμεις θα δωσουμε καποιες ενδεικτικες προτασεις και σημερα για χαλαρο παντα πονταρισμα.

Το πιο σοβαρο ματς ειναι αυτο που γινεται στις 2 το πρωι στην Βραζιλια αναμεσα στην ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ και την Αργεντινικη TIΓΚΡΕ
Ειναι ο δευτερος τελικος του Κοπα Σουνταμερικανα στον οποιο δεν ισχυει ο κανονισμος του εκτος εδρας γκολ.Σε περιπτωση ισοπαλου αποτελεσματος (πρωτο ματς 0 – 0) θα ακολουθησει ημιωρη παραταση και αν δεν αναδειχθει και εκει νικητης οι δυο ομαδες θα λυσουν τις “διαφορες” τους στα πεναλτι.

Δεν χωρα αμφιβολια για το ποια ειναι η καλυτερη και πιο ποιοτικη ομαδα.Οι Βραζιλιανοι εχουν καλυτερο υλικο,πηραν το αποτελεσμα που ηθελαν στον πρωτο τελικο και σημερα με νικη θα σηκωσουν το τροπαιο.

Αλλα σε εναν τελικο που αναμετρωνται ομαδες απο την Βραζιλια και την Αργεντινη θα ηταν τουλαχιστον απερισκεψια να παιξουμε τον ασσο του 1.30!

Με σημειο δεν θα ασχοληθουμε,αλλα το under εχει καλη τυχη δεδομενου της πολυ καλης αμυντικης λειτουργιας της Τιγκρε αλλα και την απουσια του Φαμπιανο.

Για το κυπελλο Ισπανιας αναμετρονται αποψε στην Μαγιορκα η τοπικη ομαδα με την Σεβιλλη.
Η Μαγιορκα συνεχιζει να εχει τα γνωστα προβληματα και σαν πρωτο στοχο εχει θεση την βελτιωση της θεσης της στον βαθμολογικο πινακα.
Η Σεβιλλη παντα ειχε βλεψεις για το κυπελλο,το ιδιο εκτιμουμε οτι θα συμβει και φετος.
Παμε με το διπλο του 2.00 πλεον στον ΟΠΑΠ.

Και θα κλεισουμε τις προτασεις μας με ενα ματας για το Βελγικο κυπελλο,αυτο αναμεσα στη Σεντ Τρουιντεν και την Κορτραικ.
Το διπλο θα επρεπε να δινεται πιο ψηλα μιας και ειναι το πρωτο παιχνιδι αναμεσα στις δυο ομαδες.
Επιπροσθετα η Σ.Τρουιντεν θελει να αποδειξει οτι αξιζει να αγωνιζεται στην μεγαλη κατηγορια του Βελγιου και η αληθεια ειναι οτι εχει καλη ομαδα.
Επιλεγουμε τον ασσο με καλυψη στο Χ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΤΙΓΚΡΕ under

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2

Σ.Τρουιντεν – Κορτραικ 1(Χ)

1 σχόλια:

SilverBet είπε...

Σχετικα ευκολο το 3/3 για την στηλη μας χθες!