22/12/12

Στρατηγικη για πονταρισμα με Over - Under


Σημερα θα εξηγησουμε μια απλη και κερδοφορα τακτικη για τα Over/Under. Προκειται για μια στρατηγικη η οποια βασιζεται αποκλειστικα και μονα σε στατιστικα στοιχεια.
Ας υποθεσουμε λοιπον οτι γινεται ενας αγωνας μεταξυ των ομαδων Α και Β με την Α να ειναι η γηπεδουχος ομαδα.
Πρωτα απ ολα θα πρεπει να υπολογισουμε τον μεσο ορο των γκολ που πετυχαινει και δεχεται η ομαδα Α στην εδρα της.
Ας υποθεσουμε οτι ο ΜΟ των γκολ που βαζει ειναι 2.1 και των γκολ που δεχεται ειναι 1.20,δηλαδη συνολο 3.30 γκολ στα εντος εδρας παιχνιδια της ομαδας Α.
Το ιδιο θα κανουμε τωρα και για τα παιχνιδια της ομαδας Β αλλα στα εκτος εδρας παιχνιδια της.Εστω οτι βαζει 1.75 γκολ και δεχεται 1.15,αρα το συνολο των γκολ στα εκτος εδρας παιχνιδια της ομαδας Β ειναι 2.90.
Στην συνεχεια θα παρουμε τους δυο μικροτερους αριθμους, το 1.20 της Α και το 1.15 της Β και συνολικα θα εχουμε 2.35(min).Με τον ιδιο τροπο μπορουμε να βρουμε και το max. το οποιο ειναι 3.85.
Αν προσθεσουμε το min + max θα εχουμε 6.20 και αν το διαιρεσουμε δια 2 θα εχουμε τον μεσο ορο που ειναι 3.1.
Αυτος ο μεσος ορος (3.1) ειναι πολυ πιο πανω απο το οριο για να βγει ενα παιχνιδι οβερ (2.5 γκολ) το οποιο σημαινει οτι το παιχνιδι εχει πολλες πιθανοτητες να τελειωσε με πανω απο 2.5 γκολ.
Σε οποιο παιχνιδι βγαλουμε αποτελεσμα 2.70 + θα πονταρουμε με περισσοτερα χρηματα.
Αν ο μεσος ορος ειναι 2.50-2.70 παλι θα πονταρουμε αλλα συγκρατημενα.
Αν εχουμε μεσο ορο 2.30 – θα πονταρουμε στο under.
Tην ιδια τακτικη μπορειτε να εφαρμοσετε ακομα και αν παιζετε over/under 1.5,3.5 κτλ.
Εφαρμοζοντας αυτη τη τακτικη θα δειτε το ταμειο σας να αυξανεται κατα 50 % σε ενα μηνα και απο και επειτα εξαρταται ποσο συχνα παιζετε,τι ποσα πονταρετε για το τι επιδοσεις και κερδη θα εχετε.

Για οποιδηποτε απορια περιμενω τα σχολια σας...