19/12/12

Σας ευχαριστουμε



Σημερα θελω πριν αρχισω να ευχαριστω ολους εσας που μας τιματε καθημερινα με την παρουσια σας.Για ενα site το οποιο ξεκινησε μολις πριν λιγες μερες αν μη τι αλλο τα πρωτα σημαδια ειναι ενθαρρυντικα.
Ακομα πρεπει να γινουν πολλα πραγματα για να φτασουμε το BET PROFESSIONALS εκει που θελουμε,αλλα ειναι τετοιοι οι ρυθμοι καθε μερα που κυριολεκτικα τρεχουμε και δεν φτανουμε.
Μονοι μας στησαμε το site και χωρις να εχουμε ειδικες γνωσεις web designer προσπαθουμε για το καλυτερο.Ακομα υπαρχουν πολλα που θελουμε να αλλαξουμε και να προσθεσουμε,σιγα σιγα ολα θα γινουν.

Η αρχη μας στοιχηματικα μιλωντας ηταν ονειρεμενη! Μια ματια εδω θα σας πεισει...
Εχω ξαναγραψει πως δεν ειμαστε ουτε μαγοι ουτε θεοι,για ολα υπαρχει μια εξηγηση ακομα και για τα μεγαλα ποσοστα επιτυχιας μας.
Αυτος ειναι και ο λογος για τον οποιο ετοιμαζουμε ενα E-BOOK για το στοιχημα,ξερουμε οτι με αυτο το βιβλιο θα μπορεσουμε να μεταδωσουμε σε πολυ κοσμο βασικες αρχες στοιχηματισμου,συστηματα που μεγιστοποιουν τις πιθανοτητες μας,και πολλα αλλα στα οποια ελαχιστοι δινουν βαση.
Αυτοι οι λιγοι λοιπον ειναι και οι κερδισμενοι του στοιχηματος σε βαθος χρονου.

Εδω στο BET PROFESSIONALS βλεπουμε το στοιχημα οπως ακριβως ειναι,σαν παιχνιδι αποδοσεων.
Οταν πας στην λαικη για ψωνια,η στο πολυκαταστημα για να αγορασεις κατι τι κοιτας;
Αν ειναι οντως ωραιο και αν αξιζει τα λεφτα του, ετο ιδιο ειναι και στο στοιχημα αδερφια.
Πρεπει να αγοραζουμε το σωστο σημειο στην σωστη τιμη-αποδοση!
Απο εμενα προσωπικα δεν θα δειτε ποτε σημεια σαν αυτα που παιζει ολος ο κοσμος καθε φορα και μετα το τελικο σφυριγμα ψαχνουν να βρουν για δεν βγηκε το “αχαστο” του 1.50!
Σκεφθειτε λιγο,ποσα τετοια αχαστα εχετε χασει,ποσα σιγουρα σπανε καθε φορα...πολλα η απαντηση!
Προτιμω λοιπον να ψαχνω εξονυστικα το κουπονι για να βρω ενα σημειο που να εχει πιθανοτητες επαληθευσης στην σωστη τιμη,το λαθος των μπουκ (ναι κι αυτοι κανουν λαθη) απο το να πηγαινω με την μαζα και τα 1.40-1.50
Καποιοι με ρωτουν αν θα βαλω μπανκα.Θα επρεπε να το ειχα κανει ηδη αλλα αποφασισαμε να το κανουμε ολοι μας απο 1 Ιανουαριου.
Αν παντως ειχα ξεκινησει απο την αρχη θα την ειχα αυξησει πολυ αλλα δεν πειραζει σημασια εχει να κερδιζεις.

Σε λιγο επανερχομαι με αναλυση για το ΛΙΝΤΣ – ΤΣΕΛΣΙ...